VIII Premis d’Educació en el Lleure

La Fundació Lluís Carulla obre la convocatòria dels  VIII Premis d’Educació en el Lleure que, enguany, atorgaran un total de 24.000€ als millors projectes de les associacions juvenils catalanes.

 

L’acte de presentació s’ha celebrat el dimarts dia 6 de setembre en el que s'ha comptat amb la presència director general de Joventut, Antoni Reig, i el president del Consell Nacional de la Joventut (CNJC), Benjamí Aguilar.
La Fundació Lluís Carulla concedeix els Premis d’Educació en el Lleure amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). Els guardons estan destinats a reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure.
 
Enguany, els premis consten de 6 guardons de 4.000€ cadascun:
  • dos per a nous projectes.
  • dos per a experiències ja realitzades.
  • un en reconeixement de la trajectòria d’una entitat, que el jurat concedeix amb independència de les propostes presentades.
  • un nou premi creat per la Secretaria de Joventut de la Generalitat per a la millor experiència o projecte que estigui fet per joves i/o adreçat a joves.
El termini de presentació de propostes s’acaba el dia 10de desembre de 2010 i el veredicte del jurat es donarà a conèixer abans de la fi de març del 2012.
 
Per més informació al web de la Fundació Lluís Carulla.
 
A la VII edició dels Premis d’Eduació en el Lleure l’AEiG Maspons i Anglasell de Bigues i Riells (Demarcació Vallès/Maresme) va ser guardonat amb el premi a la millor experiència o projecte fet per joves i/o adreçat a joves pel “Projecte Somotillo: reconstrucció i remodelació d’una escola” a Nicaragua. Llegir més.