La Taula del Tercer Sector Social rep la Creu d'Or de l'Ordre Civil de la Solidaritat Social

El Ministeri de Sanitat i Política Social ha atorgat la Creu d'Or de l'Ordre Civil de la Solidaritat Social a la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social com a reconeixement a l'impuls que dóna a les polítiques socials catalanes per afavorir el benestar de les persones amb discapacitat i la seva tasca de suport a la inserció socio-laboral. La Reina Sofia va ser l'encarregada d'entregar-la a la presidenta de la Taula, Àngels Guiteras.

Van acompanyar a Àngels Guiteras els expresidents Carles Barba i Joaquim Sabater, a més del director general de la Taula, Toni Codina. La Taula d'Entitats del Tercer considera que la distinció serveix per reafirmar el compromís en favor del benestar social i dels menys afavorits, i un reconeixement a les 7.500 entitats socials catalanes i a les persones que cada dia treballen per la inclusió social a Catalunya.

La Creu d'Or és una condecoració que es condeix com a reconeixement a les persones o entitats que s’han distingit en la promoció d’activitats i serveis relacionats amb l’acció social i que hagin millorat el benestar social. Entre els distingits en els darrers anys amb aquesta condecoració destaquen UNICEF(1990), Vicenç Ferrer (2002), Creu Roja Espanyola (2003), Josep Carreras(2004) o la Fundació ONCE (2007).

MEG forma part de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.